【ボランティア】さいたまスーパーアリーナで開催された全国ハンバーガーチャンピオンシップにボランティアとして参加してきました

さいたまキャンパス インターナショナル専攻の生徒を中心に6月29日と30日の2日間、全国ハンバーガーチャンピオンシップのボランティアとして携わることができました。

Students had a great time!  JBC Volunteers interviewed over 40 international guests.
Practicing their English and overcoming any fear of speaking to people.  It was also very exciting to be in the middle of the culture.  Saitama Super Arena was filled with energy and the smell of the most delicious hamburgers ever.

生徒たちにとって非常に有意義な時間となりました。ボランティアとして40名以上の海外から来た来場者に対してインタビューもすることができました。彼らの英語力の向上と、人と会話することに対する恐怖心の克服をすることができました。また、様々な国から来た来場者との交流から異文化を感じられたことも生徒たちにはよい刺激となりました。さいたまスーパーアリーナは活気と最高に美味しいハンバーガーのにおいで満ちていました。

It takes courage to approach people and request an interview.  It is a major confidence booster to be able to communicate with people from all over the world.  Students interviewed guests from America, France, Spain, Brazil, Australia and many other countries.

人に声をかけ、インタビューの依頼をすることは非常に勇気がいることです。しかし世界中の人々とコミュニケーションをとることができることは、大きな自信につながります。生徒たちはアメリカ、フランス、スペイン、ブラジル、オーストラリアなど多くの国々の方とインタビューをおこないました。

\ さいたまキャンパスの最新情報 /