【インターナショナルコース】生徒によるコース紹介

インターナショナルコースでは、3年間で英語力ほかの文化を理解する力世界の課題に取り組む力を身につけて、世界へ羽ばたく生徒の育成を目指しています。今日は、コース活動での生の声を聴けて在校生とのつながりをつくることができる、インターナショナルコースの「生徒によるコース紹介」の様子を、Peter先生がお伝えします!

COURSE INTRODUCTION

We conducted course introductions at our school event last weekend.
Our students were asked to sit with prospective students and explain what we do in the international course.

先週末の学校行事でコース紹介を行いました。コース紹介では、在校生が、入学を希望される方々と同席します。そして、東京キャンパスのインターナショナルコースでどのようなことを行っているのかを説明しました。

It was fantastic to see so many people come and visit us.

We truly hope that all who visited us come and participate in our next course introduction and open campus event.

Have you had the chance to come and speak with us? If not, I encourage you to come along and meet our students.
We are all waiting for you here at Clark.
We hope you enjoy your autumn.

たくさんの方に来ていただき、とても嬉しかったです。次回のコース紹介やオープンキャンパスにも、ぜひお越しください。
私たちと話す機会はありましたか?もしまだでしたら、ぜひ私たちの学生に会いに来てください。私たちはクラークで皆さんをお待ちしています。を満喫してください

次回は、11/18 (土) 午後に「生徒によるコース紹介」を行います。ぜひ、お待ちしています!

\ 東京キャンパスの最新情報 /